Shërbimet

Pse duhet të Na zgjidhni

Resort Kika është zgjedhja e një përvoje të jashtëzakonshme të pushimeve. Ne jemi këtu për t’ju ofruar një qëndrim të paharrueshëm në një ambient tërheqës dhe një atmosferë mikpritëse. Vendi ku ëndrrat për të kaluar qaste të mrekullueshme bëhen realitet

Shtrat i rehatshëm

Shërbimi i mysafirëve

Wifi falas

Ushqime të mira

Si të rezervoni?

Ndiqni hapat!

 

Rezervoni kabinën tuaj

 

Përfundoni pagesën

 

Shijojeni qëndrimin tuaj

Rreth Nesh
Homestay
Gallery
Shërbimet
Resort
Contact
Facilities
Informacione të mëtejshme
Termat & Kushtet
Politika e privatësisë
Na gjeni